PIZZERIA LA GONDA

PIZZERIA LA GONDA heerlijk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Gonda. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2022 om 18:33 Kwaliteit goed, maar je krijgt weinig vlees in broodje en veel sla.. jammer..
23 jul 2022 om 9:16 heerlijk
23 jul 2022 om 8:56 Te lange bezorgtijd....
22 jul 2022 om 18:48 Eerst verkeerde puzza bezorgd, kan gebeuren. Na een belletje gelijk de juiste gehad. Dit alles was binnen 40 minuten, erg netjes!
22 jul 2022 om 11:29 De pzza was heel goed, maar de lasagna was onder de maat. Te droog en te weinig saus.
21 jul 2022 om 20:15 Het is jammer dat je voor betaling de wachttijd niet ziet. De aangegeven tijd klopt wel. Ik had bij opmerkingen pizza zonder ui besteld. Helaas zat het er wel op.
21 jul 2022 om 0:48 Sneller bezorgd dan aangegeven en alle 3 de pizzas waren heerlijk! Goed belegd, goed van smaak.
20 jul 2022 om 23:56 Super snel en super warm helaas niet de opmerking gelezen had mijn kapsalon zonder kaas besteld geprobeerd te bellen maar niet telefonisch bereikbaar verder gewoon lekker zoals altijd
6 jul 2022 om 20:41 Pasta bolognesesaus zonder geraspte kaas en weinig saus. Jammer Pizza was lekker
5 jul 2022 om 19:19 Lekker en snel bezorgd!
1 jul 2022 om 23:53 Vanavond mega snelle bezorging. Lekkere 4 kazenpizza. De pizza’s waren niet gesneden en de extra ingrediënten aardig aan de prijs. Toevoeging kebab €3,50 en eenzitter beste wat kebab op maar ik vind t net te duur. Ondanks alles erg lekkere pizza’
1 jul 2022 om 21:30 Of je 1 of 10 pizza's besteld, bezorging duurd verd@$%^&* altijd een uur... en na dat de thuisbezorgd app op 0min staat, duurt het (zonder gein) NOG 20MIN voordat t bezorgd word. Elke f'cking x. Slaat helemaal nergens op.