PIZZERIA LA GONDA

PIZZERIA LA GONDA heerlijk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 800 beoordelingen
25 okt 2020 om 12:05 Weer lekker gegeten en op tijd. bezorgd.
23 okt 2020 om 20:05 Pizza's weer erg lekker. Maar het duurde erg lang voor ze er waren. Dit was in eerste instantie niet zichtbaar bij thuisbezorgd. Jammer.
23 okt 2020 om 15:26 bij ons kwam het snel, maar wij bestelden ook op 16:30 . normaliter moeten we minimaal een uur wachten
18 okt 2020 om 20:41 Helaas meer dan ander half uur zitten wachten vorige keer was het ook zo en nu terug
18 okt 2020 om 20:27 Pizza’s waren weer prima. Wel jammer dat de bezorgtijd 2u10m was, terwijl bij de bestelbevestiging 90 min werd genoemd.
18 okt 2020 om 9:05 We hadden ruim van te voren besteld om de bestelling om 18:00 uur te laten bezorgen. De bezorging was precies op tijd. De pizza’s waren goed warm. Heerlijke ruim belegde pizza’s. De smaken waren goed. We zullen hier zeker vaker bestellen.
17 okt 2020 om 21:21 De pizza’s zijn zo slap als mn opa zn zak, friet is zo slap en zoutloos als het kanaal door walcheren, werkelijk waar niet te eten. Ik geef niet snel een review maar dit was ronduit slecht.
16 okt 2020 om 19:37 Zowel de pizza's als broodje doner zijn altijd lekker. Bezorgtijd was best snel. Ging uit van max 30 min, maar de bezorgster was er in 20 min. Had iets voor 17u besteld. Misschien net voor de drukte.
13 okt 2020 om 19:20 Gadver, slechtste pizza ooit. De bodem was vastgeplakt aan het karton van de verpaking.
12 okt 2020 om 13:45 Het eten was koud en droop in het vet en dat voor iets wat van de grill zou moeten komen.
11 okt 2020 om 20:05 Smiddags al besteld rond 15:00 uur om het rond 18:00 uur te laten bezorgen. Ze waren tipt op tijd.!
11 okt 2020 om 7:32 Lekkere pizza’s en goed warm afgeleverd